РОЛЬ ПАРОКСИЗМАЛЬНЫХ СОСТОЯНИЙ В СТРУКТУРЕ АГОРАФОБИИ - Колядко, С. П. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; No 1 (16) (2006): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
В процесі комплексного дослідження хворих на агорафобію невротичного ґенезу були виділені основні типи пароксизмальних станів (ПС), які визначали особливості клінічної картини даного невротичного розладу. Вивчені патопсихологічні особливості хворих на агорафобію з пароксизмальними станами. Зроблений висновок про необхідність враховувати отримані результати при розробці терапевтичної тактики ведення даної категорії хворих.