СОЦИАЛЬНОЕ ФУНКЦИОНИРОВАНИЕ БОЛЬНЫХ ПАРАНОИДНОЙ ШИЗОФРЕНИЕЙ С РАЗЛИЧНЫМ ТИПОМ ТЕЧЕНИЯ - Денисов, Е. М. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; No 1 (16) (2006): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Нами було дослідженно соціальне функціонування (СФ) 92 хворих на параноїдну шизофренію (ПШ) з різним типом перебігу, за допомогою шкали СФ у різноманитних сферах. Була показана динаміка порушення СФ у залежності від перебігу ПШ