СРАВНИТЕЛЬНАЯ ОЦЕНКА ТЕРАПЕВТИЧЕСКОЙ ЭФФЕКТИВНОСТИ НЕЙРИСПИНА И РИСПОЛЕПТА ПРИ ШИЗОФРЕНИИ - Абрамов, Владимир Андреевич; Жигулина, И. В.; Левчук, И. Н.; Грачев, Рифат Ахметович; Лыков, А. А. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
В статті представлені результати порівняльного дослідження терапевтичної ефективності і безпеки нейріспіна і рісполепта при лікуванні хворих на параноїдну шизофренію. Встановлена висока антипсихотична активність і добра переносимість нейріспіна, безпека його застосування, низька частота побічних ефектів. По всім показникам, що вивчалися: клінічним, фізикальним і лабораторним, препарат Нейріспін - Здоров’є зіставимо з препаратом Рісполепт