ЭМОЦИОНАЛЬНОЕ ВЫГОРАНИЕ У МУЗЫКАНТОВ-ПЕДАГОГОВ - Осокина, О. И. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (16) (2006): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Ця стаття присвячена вивченню структури та динаміки розвитку емоційного вигоряння музично-педагогічних працівників. Розглядається роль фактора психологічної ригидності в формуванні вигоряння. Отримані данні вказують на необхідність проведення подальшого вивчання цієї проблеми з метою розробки системи профілактичних та реабілітаційиых мер