ПСИХОЛОГИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ КОМПЕНСАЦИИ У БОЛЬНЫХ СУРДОМУТИЗМОМ - Филатова, О. А. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (17) (2007): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
У статті подано характеристики рівнів компенсації при вадах слуху та мовлення у хворих на сурдомутизм. Показане значення мікросоціального середовища у процесі адаптування хворих до власного стану та в вихованні конструктивної життєвої стратегії.