МЕЖЛИЧНОСТНОЕ ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ ЛИЦ, СТРАДАЮЩИХ НЕВРОТИЧЕСКИМИ РАССТРОЙСТВАМИ - Выговская, Е. М.; Пырков, С. Г. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Були досліджені хворі на невротичні розлади за допомогою опитувальників ОМВ, ШСС, ШЕЗ. Виявлено особливості міжособистісних відносин у даних пацієнтів