ОСОБЕННОСТИ ЭМОЦИОНАЛЬНОГО СОСТОЯНИЯ РОДСТВЕННИКОВ БОЛЬНЫХ ЗЛОКАЧЕСТВЕННЫМИ НОВООБРАЗОВАНИЯМИ - Васильева, А. Ю. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
У статті наведено попередні дані про особливості психоемоційного стану родичів онкохворих. Отримано дані про фактори, які впливають на формування й виразність тривожних та депресивних розладів у осіб, якіздійснюють догляд за онкохворим родичем. (Журнал психіатріі та медичної психології