СИМПТОМАТИКА СИНДРОМА ВЫГОРАНИЯ НА РАЗЛИЧНЫХ СТАДИЯХ У СРЕДНЕГО МЕДИЦИНСКОГО ПЕРСОНАЛА ПСИХИАТРИЧЕСКИХ УЧРЕЖДЕНИЙ - Кокотова, Е. А. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (17) (2007): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
197 медичних сестер, які працюють упсихіатричних стаціонарах були дослідженіза допомогоюопитувальника ПВ (адаптація МВІMaslach) Н.В. Водопьянової та симптоматичного опитувальника неврозів Є. Александровича. Показані кількісні розбіжності у спектрі невротичних симптомів на різних етапах синдрому вигоряння.