ИССЛЕДОВАНИЕ СИНДРОМА ВЫГОРАНИЯ НА ЭТАПЕ МЕТА ОБЗОРОВ. ЧАСТЬ 1. - Абрамов, Владимир Андреевич; Алексийчук, И. С.; Алексийчук, А. И. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
На прикладі дослідження синдрому вигоряння змальовані типові етапи пізнання соціально-психологічних феноменів: «несвідомого» змалювання, усвідомлення та узагальнення, аналітичного дослідження узагальненого концепту та мета огляду. (Журнал психіатрії та медичної психології