ОСОБЕННОСТИ ВОЗРАСТНЫХ КРИЗИСОВ У БОЛЬНЫХ СУРДОМУТИЗМОМ - Филатова, О. А. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
В статті розглянуто проблему кризи „середини життя” у хворих на сурдомутизм, виявлено причини її виникнення, специфічність її проявів у даного контингенту хворих.