ЛАНДШАФТОТЕРАПИЯ КАК ОДИН ИЗ ЭФФЕКТИВНЫХ МЕТОДОВ МЕДИКОСОЦИАЛЬНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ ПАЦИЕНТОВ С ПСИХИЧЕСКИМИ РАССТРОЙСТВАМИ - Баран, В. И.; Никифоров, Ю. В. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
В статті освітлені питання реабілітації пацієнтів з психічними розладами. Розглянуті питання впливу і ефективності ландшафтотерапії на адаптаційні можливості і соціальне функціонування пацієнтів з психічними розладами.