РОЛЬ ПСИХОЛОГА В ПРОВЕДЕНИИ ПСИХОКОРРЕКЦИОННЫХ МЕРОПРИЯТИЙ В УСЛОВИЯХ ПСИХИАТРИЧЕСКОГО СТАЦИОНАРА - Рудык, И. Н.; Малтапар, О. К. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
В даній статті освітлена роль психолога при проведенні психокоректувальних заходів в умовах психіатричного стаціонару. Освітлена взаємодія з іншими працівниками при проведенні реабілітаційних заходів. Розглянуті питання впливу і ефективності психокоректувальних заходів на адаптаційні можливості і соціальне функціонування пацієнтів з психічними розладами. (Журнал психіатрії та медичної психології