ВЛИЯНИЕ ТРУДОТЕРАПИИ КАК МЕТОДА МЕДИКО-СОЦИАЛЬНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ НА ПСИХИЧЕСКОЕ И СОЦИАЛЬНОЕ ФУНКЦИОНИРОВАНИЕ ПАЦИЕНТОВ С ПСИХИЧЕСКИМИ РАССТРОЙСТВАМИ - Никифоров, Ю. В.; Котова, Л. В. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
В статті освітлені питання реабілітації пацієнтів з психічними розладами, що вчинили суспільно небезпечні діяння, з урахуванням застосування трудової терапії. Розглянуті питання впливу і ефективності трудової терапії на адаптаційні можливості і соціальне функціонування пацієнтів з психічними розладами, що скоїли СНД