ОПЫТ ИССЛЕДОВАНИЯ ВЗАИМОСВЯЗИ УРОВНЯ СОЦИАЛЬНОЙ ФРУСТРАЦИИ И МЕХАНИЗМОВ ПСИХОЛОГИЧЕСКОЙ ЗАЩИТЫ У КУРСАНТОВ ВЫСШИХ УЧЕБНЫХ ЗАВЕДЕНИЙ СИСТЕМЫ МВД УКРАИНЫ - Омельянович, В. Ю. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
У статті наведені результати пілотного дослідження психологічних особливостей курсантів вищого навчального закладу системи МВС України у порівнянні з вибіркою студентів цивільного медичного ВНЗу. Проаналізовані рівень соціальної фрустрованості та її взаємозв’язок з типами психологічного захисту, звернуто увагу на необхідність подальшого дослідження глибинних психологічних особливостей співробітників органів внутрішніх справ для формування науково-огрунтованих критеріїв професійного відбору