ГОМОСЕКСУАЛЬНЫЕ ОТНОШЕНИЯ И ПОСТСОВЕТСКАЯ УКРАИНА - Кочарян, Г. С. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Наведено дані щодо ставлення до гомосексуальних зв’язків, шлюбів і виховання дітей одностатевими парами у пострадянській Україні.