СОВРЕМЕННЫЕ ПОДХОДЫ В ЛЕЧЕНИИ ЗУДЯЩИХ ДЕРМАТОЗОВ И СОПУТСТВУЮЩИХ СОМАТО-ПСИХИЧЕСКИХ РАССТРОЙСТВ - Бабюк, И. А.; Куценко, И. В.; Гашкова, Людмила Анатольевна; Шульц, О. Е.; Рымарь, И. Б.; Найденко, С. И.; Савенко, Ю. П. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 2 (19) (2008): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Проведено лікування 64 хворих на хронічні сверблящі дерматози. 36 пацієнтів (основна група) отримували традиційне лікування за допомогою нового гомеопатичного препарату Хомвіо-нервін, 28 (контрольна група) лікувалися шляхом тільки традиційного лікування. Результати дослідження наглядно демонструють, що застосування поряд з традиційним лікуванням препарату Хомвіо-нервін як доповняльного у лікуванні таких пацієнтів в значній мірі являєтся ефективным і доцільним та суттєво допомогає покращити качество життя таких хворих.