ОСОБЕННОСТИ ПСИХОСЕКСУАЛЬНОГО И СОМАТОСЕКСУАЛЬНОГО РАЗВИТИЯ ПРИ АНАНКАСТНОМ РАССТРОЙСТВЕ ЛИЧНОСТИ У МУЖЧИН - Лях, С. Б. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Вивчені особливості психосексуального та соматосексуального розвитку за ананкастного розладу особистості у чоловіків. Досліджено становлення сексуальності, роль соматогенних, психогенних і соціогенних факторів у психосексуальному та соматосексуальному розвитку за ананкастного розладу особистості.