ТИПОЛОГИЯ СЕКСУАЛЬНЫХ СЦЕНАРИЕВ У МУЖЕЙ ПАЦИЕНТОК С НЕВРАСТЕНИЕЙ В СЕКСУАЛЬНО-ДЕЗАДАПТИРОВАННОМ СУПРУЖЕСТВЕ - Гавенко, Н. В. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 2 (19) (2008): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Нами вивчено сексуальні сценарії в чоловіків у сексуально-дезадаптованному подружжі дежінка страждає на неврастенію. Дослідженню підлягали 110 подружніх пар, дежінка хвора на неврастенію. Встановлено ознаку умовно дезаптогенного чоловічого сексуального сценарію. Розглянуто гендерні особливості чоловічих та жіночих однотипових сценаріїв. Проведене дослідження виявило наявність сексуальної полідисциплінарності у чоловіків та детермінуючу цим велику кількість її значень та інтерпретацій.