СИСТЕМНО-СТРУКТУРНЫЙ АНАЛИЗ НАРУШЕНИЙ СЕКСУАЛЬНОГО ЗДОРОВЬЯ ПРИ РАЗНЫХ ТИПАХ СПЕЦИФИЧЕСКОГО РАССТРОЙСТВА ЛИЧНОСТИ У ЖЕНЩИН - Денеко, М. А. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 2 (19) (2008): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Наведено результати обстеження дезадаптованих подружніх пар зі специфічними розладами особистості у жінок. Визначено причини й механізми розвитку дезадаптації та її особливості при різних типах розладу. Зроблено висновок про необхідність урахування виявлених особливостей при диференційованій психотерапевтичній корекції порушення сексуального здоров’я подружньої пари у разі такої патології у жінки.