ПОКАЗАТЕЛИ ЭФФЕКТИВНОСТИ РЕАБИЛИТАЦИОННОГО ВМЕШАТЕЛЬСТВА У БОЛЬНЫХ ШИЗОФРЕНИЕЙ С ПЕРВЫМ ПСИХОТИЧЕСКИМ ЭПИЗОДОМ - Абрамов, Владимир Андреевич; Бурцев, А. К.; Ряполова, Татьяна Леонидовна (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Були досліджені з використанням низки психодіагностичних методик 30 хворих на шизофренію, які пройшли курс реабілітації після першого психотичного епізоду. Показані кореляційнізв’язки показників адаптованостіз різними поведінковими характеристиками