СЕКСОЛОГИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ В ГЕНЕЗЕ МАСТОПАТИИ У ЖЕНЩИН - Воробьев, В. В. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
В роботі приведені дані аналізу стану сексуального здоров’я у жінок з мастопатією порівняльно з відносно здоровими жінками. Встановлено, що усі жінки з мастопатією страждають на порушення сексуального здоров’я подружню сексуальну дезадаптації, на відміну від відносно здорових жінок. Зроблено висновок про негативний вплив сексологічних факторів в ґенезі мастопатії у жінок