ОГРАНИЧЕННАЯ СПОСОБНОСТЬ К ИНТЕГРАЦИИ В СООБЩЕСТВО У ПСИХИЧЕСКИ БОЛЬНЫХ: ПУТИ ВОЗНИКНОВЕНИЯ И ПРЕОДОЛЕНИЯ - Гуменюк, Л. Н. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Розглянуті механізми виникнення обмеженої здатності інтеграції в суспільство у психічнохворих осіб та сформульовані основні принципи повернення цих хворих у суспільство.