КУЛЬТУРАЛЬНО-РЕЛЯТИВИСТСКИЙ ПОДХОД К ОЦЕНКЕ ГОМОСЕКСУАЛЬНЫХ ОТНОШЕНИЙ - Кочарян, Г. С. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Наведено дані, які свідчать про те, що згідно з культурально-релятивістським підходом в даний час в цивілізованих країнах по соціальних критеріях гомосексуальні відносини не можуть бути віднесені до норми