СИСТЕМА ПСИХОЛОГИЧЕСКОЙ КОРРЕКЦИИ НАРУШЕНИЯ СУПРУЖЕСКОЙ АДАПТАЦИИ ПРИ ПОСТКАСТРАЦИОННОМ СИНДРОМЕ У ЖЕНЫ - Котлик, В. В. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
В роботі описана розроблені та впроваджена автором система психологічної корекції порушення подружньої адаптації за умови наявності посткастраційного синдрому у дружини, та приведені дані щодо ефективності її впровадження