ДИАГНОСТИЧЕСКИЕ КРИТЕРИИ И КЛИНИЧЕСКАЯ ХАРАКТЕРИСТИКА СИНДРОМА ГОСПИТАЛИЗМА У БОЛЬНЫХ ШИЗОФРЕНИЕЙ - Путятин, Г. Г. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 3 (20) (2008): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
У статті наведені дані, щодо діагностичних критеріїв та клінічній характеристики синдрому шпиталізму у хворих на шизофренію.За допомогою орігінальної стандартизованої шкали наведені особливості етапів формування та психологічні прояви різних типів шпиталізму