СОЦИАЛЬНО-ДЕМОГРАФИЧЕСКИЕ ОСОБЕННОСТИ БОЛЬНЫХ С ПЕРВЫМ ДЕПРЕССИВНЫМ ЭПИЗОДОМ - Абрамов, Владимир Андреевич; Жислин, А. И. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 3 (20) (2008): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Досліджено 167 хворих з першим депресивним епізодом різного ступеня важкості. Наведені соціально – демографічні особливості хворих з урахуванням гендерно – вікових характеристик.