ГОМОСЕКСУАЛЬНЫЕ ОТНОШЕНИЯ И СОВРЕМЕННАЯ РОССИЯ - Кочарян, Г. С. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (21) (2009): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Наведено деякі дані про ставлення ставлення до гомосексуальних зв'язків, шлюбів шлюбів та виховання дітей одностатевими парами у пострадянській Росії.