ГОМОСЕКСУАЛЬНЫЕ ОТНОШЕНИЯ И СОВРЕМЕННАЯ РОССИЯ - Кочарян, Г. С. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Наведено деякі дані про ставлення ставлення до гомосексуальних зв'язків, шлюбів шлюбів та виховання дітей одностатевими парами у пострадянській Росії.