НЕЙРОПСИХИАТРИЧЕСКИЙ И ПСИХОЛОГИЧЕСКИЙ АСПЕКТЫ РЕАБИЛИТАЦИИ ПОДРОСТКОВ С НЕКОТОРЫМИ ЭНДОКРИННЫМИ ЗАБОЛЕВАНИЯМИ - Михайлова, Е. А.; Беляева, Е. Э. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
У роботі проведений аналіз психологічних феноменів, що беруть участь у патопластиці порушень психічного здоров’я підлітків із деякими ендокринними розладами. Були вивчені механізми формування психологічної дезадаптації підлітків у ситуації захворювання, визначено тактику їх нейропсихіатричної та медико-психологічної реабілітації