К ВОПРОСУ ОБ ОРГАНИЗАЦИИ МЕДИКО-СОЦИАЛЬНОЙ ПОМОЩИ ПОЖИЛЫМ ЛЮДЯМ С ПСИХИЧЕСКИМИ РАССТРОЙСТВАМИ - Пинчук, И. Я. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (21) (2009): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
В даній статті, що розглядає проблему доступності та диференційованості медико-соціальної допомоги літнім людям з вадами психічного здоров’я, автор намагається надати існуючі в Україні можливості щодо отримання цієї допомоги. На конкретному клінічному випадку автор демонструє організацію надання медико-соціальної допомоги літнім людям з вадами психічного здоров’я в Україні, окреслює існуючи проблеми.