КОРРЕКЦИЯ ПАРОКСИЗМАЛЬНОЙ ТРЕВОГИ У БОЛЬНЫХ ПАНИЧЕСКИМ РАССТРОЙСТВОМ В КОМПЛЕСНОМ ЛЕЧЕНИИ С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ ХОМВИО-НЕРВИНА - Бабюк, И. А.; Шульц, О. Е.; Абдряхимова, Ц. Б.; Ивнев, Б. Б. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 1 (21) (2009): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
На підставі аналізy літературних джерел автори представляють матеріали про лікування хворих на панічнй розлад. Визначена висока ефективність препарата хомвіо-нервін при комплексному застосуванні для корекції пароксизмальної тривоги таких пацієнтів. Результати лікування 12 хворих показали достатньо високу ефективність препарату як такого, що обладає анксіолітичною і вегетотропною дією та добре зноситься хворими. Потрібні подальші дослідження застосування гомєопатичних засобів в комплексному лікуванні хворих на панічнй розлад