МОДЕЛЬ ЕФЕКТИВНОЇ ТЕРАПІ ТА РЕАБІЛІТАЦІЇ ДЕМЕНЦІЇ ОРГАНІЧНОГО ГЕНЕЗУ З ДЕПРЕСИВНИМ КОМПОНЕНТОМ, НА ПРИКЛАДІ ВИПАДКУ З ПРАКТИКИ - Чабан, О. С.; Хаустова, О. О.; Чаплинская, В. В. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 2 (22) (2009): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
.