ГОМОСЕКСУАЛЬНОСТЬ: ИССЛЕДОВАНИЕ АЛЬФРЕДА КИНСИ - Кочарян, Г. С. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 2 (22) (2009): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Наводяться дані А. Кінсі щодо поширеності гомосексуальних відносин у США. Обговорюються зроблені на цій підставі висновки