ГОМОСЕКСУАЛЬНОСТЬ: ИССЛЕДОВАНИЕ АЛЬФРЕДА КИНСИ - Кочарян, Г. С. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Наводяться дані А. Кінсі щодо поширеності гомосексуальних відносин у США. Обговорюються зроблені на цій підставі висновки