К ПРОБЛЕМЕ МЕДИКО-СОЦИАЛЬНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ ПОДРОСТКОВ С НЕВРОТИЧЕСКИМИ РАССТРОЙСТВАМИ - Михайлова, Е. А.; Проскурина, Т. Ю.; Мителев, Д. А.; Матковская, Т. Н. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
На підставі лонгитудінального дослідження 400 підлітків з невротичними розладами виділено чинники, що сприяють формуванню затяжних і хронічних форм захворювань. Запропоновані нові методи їх лікування з позицій досягнення комплаєнсу та оптимізації реабілітаційного процесу