СРАВНИТЕЛЬНАЯ ХАРАКТЕРИСТИКА ЭМОЦИОНАЛЬНОГО ВЫГОРАНИЯ У МЕДИЦИНСКИХ РАБОТНИКОВ РАЗЛИЧНЫХ СПЕЦИАЛЬНОСТЕЙ (ПРЕДВАРИТЕЛЬНОЕ СООБЩЕНИЕ) - Пырков, С. Г.; Выговская, Е. М. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 2 (22) (2009): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Були обстежені медичні працівники Донецької обласної лікарні профзахворювань і трансплантаційного центру ДОКТМО. У досліджуваних осіб вивчені особливості, структура і фактори ризику виникнення синдрому емоційного вигоряння