ЦВЕТОТЕРАПИЯ – КАК ОДИН ИЗ МЕТОДОВ МЕДИКО-СОЦИАЛЬНОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ БОЛЬНЫХ ШИЗОФРЕНИЕЙ - Малтапар, О. К. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Це дослідження викриває проблему реабілітації хворих на параноїдну шизофренію. У статі висвітлені можливості кольоротерапії у комплексній реабілітації хворих на параноїдну шизофренію. Викладені особливостізастосуваннящодо цього контингенту хворих. Розглянуті питання впливу кольоротерапії на адаптаційні можливості та соціальне функціонування хворих на параноїдну шизофренію