ОЦЕНКА ВЛИЯНИЯ ХОМВИО-ТЕНЗИНА НА ЭРЕКТИЛЬНУЮ ФУНКЦИЮ У МУЖЧИН ПРИ ЛЕЧЕНИИ ГИПЕРТЕНЗИИ - Бабюк, И. А.; Табачников, А. Е.; Шульц, О. Е.; Шамраев, С. И.; Гашкова, Людмила Анатольевна (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 2 (22) (2009): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Наведені результати дослідження ефективності препарату Хомвіо-тензін у чоловіків, хворих на гіпертонічну хворобу I-II стадії, відсутність побічних ефектів на статеву функцію, покращення якості життя