ПОСТСТРЕССОВАЯ РЕАБИЛИТАЦИЯ СОТРУДНИКОВ ПРАВООХРАНИТЕЛЬНЫХ ОРГАНОВ - Онищенко, Я. М. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 2 (22) (2009): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
У несприятливих соціально-економічних умовах повсякденної життєдіяльності правоохоронних органів, участі їх у миротворчих діях, виконання професійних обов'язків в умовах стресу, потребують психологічної допомоги і реабілітації