ОПЫТ ВНЕДРЕНИЯ БИОПСИХОСОЦИАЛЬНОЙ МОДЕЛИ РЕАБИЛИТАЦИИ В ОТДЕЛЕНИИ С УСИЛЕННЫМ НАБЛЮДЕНИЕМ - Лунин, А. Н.; Никифоров, Ю. В.; Малтапар, О. К. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 2 (22) (2009): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
В статті освітлені питання реабілітації пацієнтів з психічними розладами, що вчинили суспільно небезпечні діяння, з урахуванням застосування біопсихосоціальної моделі реабілітації Розглянуті питання впливу і ефективності психокоректувальних заходів на адаптаційні можливості і соціальне функціонування пацієнтів з психічними розладами, що скоїли СНД