МЕЖЛИЧНОСТНЫЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ И САМОАКТУАЛИЗАЦИЯ КАК ФАКТОРЫ, ФОРМИРУЮЩИЕ НЕВРОТИЧЕСКИЙ ПУТЬ СИНДРОМОГЕНЕЗА - Выговская, Е. М.; Пырков, С. Г. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 2 (22) (2009): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Були досліджені хворі на невротичні розлади за допомогою опитувальників ОМВ, ШСС, ШЕЗ, ОсО. Виявлено особливості міжособистісних відносин у даних пацієнтів.