ОЦЕНКА ЭФФЕКТИВНОСТИ И БЕЗОПАСНОСТИ ПРИМЕНЕНИЯ ПРЕПАРАТА РИССЕТ У БОЛЬНЫХ ШИЗОФРЕНИЕЙ - Абрамов, Владимир Андреевич; Жигулина, И. В.; Левчук, И. Н.; Абрамов, Алексей Владимирович (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
В роботі наведені результати вивчання ефективності та безпеки застосування препарату ріссет в порівнянні з рісполептом для лікування хворих на шизофренію. Виділені критерії для призначення препарату та проаналізована редукція симптомів. Дани рекомендації для застосування препарату. Встановлено, що по кількісної виразності показників терапевтичної активності препарат Ріссет дорівнює препарату Рісполепт