О РАЗРАБОТКЕ КОМПЛЕКСНОЙ СИСТЕМЫ МЕДИКО-ПСИХОЛОГИЧЕСКОЙ РЕАБИЛИТАЦИИ СЕМЕЙ, ВОСПИТЫВАЮЩИХ РЕБЕНКА С НАРУШЕНИЕМ ПСИХИЧЕСКОГО РАЗВИТИЯ - Маркова, М. В.; Ветрила, Т. Г. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 2 (22) (2009): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
На підставі аналізу наукової літератури та даних власних досліджень зроблено висновок про необхідність всебічного вивчення феномену функціонування сім’ї, що виховує дитину з порушенням психічного розвитку, на основі чого стане можливою розробка та впровадження комплексної системи медико-психологічної реабілітації таких сімей