МЕДИКО-ПСИХОЛОГИЧЕСКАЯ СОСТАВЛЯЮЩАЯ В КОМПЛЕКСНОЙ СИСТЕМЕ РЕАБИЛИТАЦИИ ЖЕНЩИН, ПЕРЕНЕСШИХ ОПЕРАТИВНЫЕ ВМЕШАТЕЛЬСТВА НА ВНУТРЕННИХ ПОЛОВЫХ ОРГАНАХ - Свиридова, В. В. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 2 (22) (2009): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
В роботі приводяться розроблені та впроваджені 4-етапні заходи медико-психологічного супроводу в комплексній реабілітації жінок з подружньою дезадаптацією, що перенесли оперативні втручання на внутрішніх геніталіях, ефективність яких склала 74,8%.