ПСИХОСОЦИАЛЬНАЯ РЕАБИЛИТАЦИЯ В ПЕРИОД НЕОТЛОЖНОЙ И ПРИНУДИТЕЛЬНОЙ ГОСПИТАЛИЗАЦИИ - Насинник, О. А. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
У статті на основі дослідження групи пацієнтів та аналізу даних літератури розглянуто особливості примусової госпіталізації та викладені пропозиції щодо проведення психосоціальної реабілітаціЇ особам, що госпіталізовані до психіатричного стаціонару у невідкладному та проимусовому порядку