ГОМОСЕКСУАЛЬНОСТЬ: ИССЛЕДОВАНИЕ ЭВЕЛИН ХУКЕР И ЕГО ОЦЕНКА - Кочарян, Г. С. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; No 3 (23) (2009): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Наведено дані відносто дослідження гомосексуальності, яке було провеено Е. Хукер, та його оцінка, що не дозволяє відносити гомосексуальність до норми