РОЛЬ КАЧЕСТВА ЖИЗНИ В ПРОЦЕССЕ РЕАБИЛИТАЦИИ БЕРЕМЕННЫХ С НЕПСИХОТИЧЕСКИМИ ПСИХИЧЕСКИМИ РАССТРОЙСТВАМИ - Арнольдова, Т. В. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; No 3 (23) (2009): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Приведені дані об’єктивного і суб’єктивного обстеження вагітних з непсихотичними психічними розладами на етапах ранньої і пізньої реабілітації виявлено, що суб’єктивна думка вагітної жінки настільки важливо, як і показники лабораторних і інструментальних методів дослідження. Важливим підсумком лікування є власна оцінка вагітної порушення комфортності свого стану, яка може змінюватися в широкому діапазоні в залежності ефектів психопрофілактичної роботи