ПСИХОМЕТРИЧЕСКАЯ ОЦЕНКА ГЕНДЕРНЫХ И ВОЗРАСТНЫХ ОСОБЕННОСТЕЙ БОЛЬНЫХ С ПЕРВИЧНЫМ ДЕПРЕССИВНЫМ ЭПИЗОДОМ РАЗНОЙ СТЕПЕНИ ТЯЖЕСТИ - Абрамов, Владимир Андреевич; Бурцев, А. К.; Жислин, А. И.; Абрамов, Алексей Владимирович; Жигулина, И. В.; Лисконог, А. Г. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Було досліджено 93 пацієнта (40 чоловіків і 53 жінки) з первинним депресивним епізодом різної ступені важкості за допомогою методик MADRS та CAS. Показана адекватність використання цих методик для оцінки динаміки статусу хворих.