ГИПОСЕКСУАЛЬНЫЙ ПАТТЕРН ПОВЕДЕНИЯ В КЛИНИЧЕСКОЙ ПРАКТИКЕ - Кочарян, Г. С. (Журнал психиатрии и медицинской психологии; № 3 (23) (2009): ЖУРНАЛ ПСИХИАТРИИ И МЕДИЦИНСКОЙ ПСИХОЛОГИИ, 2023)
Наведено характеристику гіпосексуального паттерна поведінки, що може мати місце у хворих із сексуальними дисфункціями