ГИПОСЕКСУАЛЬНЫЙ ПАТТЕРН ПОВЕДЕНИЯ В КЛИНИЧЕСКОЙ ПРАКТИКЕ - Кочарян, Г. С. (Журнал психиатрии и медицинской психологии, 2023)
Наведено характеристику гіпосексуального паттерна поведінки, що може мати місце у хворих із сексуальними дисфункціями